Musik

Musikken spiller en rolle

 

Igennem godt 40 år har sammenspil i forskellige bands og på skiftende instrumenter (guitar, piano, bas) været en væsentlig del af min færden.

Jeg har spillet så godt som alle typer musik, undtagen klassisk. En af grundene til min manglende udøven inden for klassisk musik er mit besvær med nodelæsning - det går for langsomt.

 

Siden 1980 har elbassen været mit band-instrument. I Ribe-bandet, som først kaldte sig Chi-hua-hua, men tog navneforandring til CHH, da ingen kunne udtale det, udgjorde jeg den tungere del af lydbilledet.

Efter at vi i bandet i 1986 vedtog at droppe vore egne numre og spille andres så lidt kopiagtigt som muligt, skiftede vi navn til 'Fat Freddy And The Silverstone Boys (Chewing Gum Gun Band Gum)'.

På trommer og som min faste rytmetonser sad Allan Hansen. I spidsen for bandet som væsentligste charmør sang Terkel Michelsen sig ind i tilhørernes hjerter og hukommelse.

Guitaren er gennem årene betvunget af Michael Warming, Stig Rune, Herluf Lützen, Kjeld Charlie Svendsen, Mads Jørgensen samt andre løsere tilknyttet. Guitarister er troløse ;-)

I 2008 sagde jeg farvel til orkestret, og jeg har ikke haft fast tilknytning til et band siden.

Jeg har sammensat et repertoire, som jeg kan underholde med akustisk. Mange af numrene spillede vi i Fat Freddy.