Mine romaner

Den tyske tolk 


Den første i en serie på tre romaner, hvori man følger en række mennesker, de fleste med bopæl i det sydvestlige Udkantsdanmarks hovedstad, Esbjerg.

Der sker et drab i en park. En lokal efterforsker og hendes assistent, en VUC-lærer og hans to kolleger, en journalist og hendes mand samt en del andre har hver deres dagsorden i forbindelse med drabet og planlægger ud fra det.

Ud over sydvestjysk idyl berører romanen temaer/motiver som stoffer, indvandrerproblemer, drengebander, rockere, kærlighed, retfærdighed - altså ikke kun sex, drugs & rock'n'roll ...

De tyske replikker
DOWNLOAD PDF HERHvor man end sig vender hen


Kenneth og Kurt er de bedste venner. Bente og Karla er deres kærester. Karla er nok mere kæreste end Kurt. Kurt er en lidt speciel, lidt for kvik halvvoksen dreng i det lille samfund, som han ikke synes anerkender ham. Det har han måske ret i. Kenneth, som fortæller om det hele, kommer fra et godt hjem. Sammen er de to mere, end de selv ved.

Forelskelse, vold, lovlige og ulovlige knallerter, godt og skidt, ungdom, voksenhed, samvittighed, visioner … hvad ungdom udsætter andre og sig selv for …


Kurt & Jens Kristian

Serie om to drenge i en lille by


Jeg fortalte mine børn, 3-6 år, disse historier

Som voksne har de stukket til mig om at nedskrive dem.

Hvilket jeg nu er i gang med.


Første kladde til første bind, Den nye dreng på vejen, kan du følge med i her.